02 September 2012

Wedding Shaz + Shah

Assalamualaikum.

:) ai terlebih rajin ini hari kan. lalu entri menjadi dua. waaaahh.. sebabnya ai masih lagi menunggu gambar2 dinner malam tadi. sesambil tunggu gambar2 itu, godek2 folder koleksi gegambar ai, nampak la folder ke Kajang dalam bulan April yang lalu. sunggoh la lama suda berlalu kan. hikhik.. hamek kau. actually pegi ke sana semata-mata nak hadir ke majlis perkahwinan salah sorang junior masa belajar kat Uitm Alor Gajah, Melaka dulu. one of da buddies la kan. Shazana a.k.a shazu. lama sangat xjumpa dia. tup tup, dia mintak alamat nak bagi kad jemputan tawen. time pegi kat sana jugak ketemu kembali chenta hati lama. ahaha.. sejarah kehidupan. gitu. ahahahaha.. banyak la sejarah kan. meet my bestfren too. bole tahan lama jugak la lepak kat umah si shazu ni ha. kata ai pegi ngan pemandu pelancong ai yang setia kan. merangkap bestfren. merangkap juga adik fren. merangkap juga teman jiwa suka duka. dia memang hebat oke. hebat ke ta?? harapnya gitu la kan. dapat pakej bercuti free jangan lopa ai oke. hikhik. oke. jom layan gambo aje la ye.

ini lah perantin pompuannya. Shazana. dia memang.. hepi gumbira jep sukati dia je.
anak Lela. sesambil berlepakan di sisi kanan pelamin menunggu besfren ai sampai. bole tahan lama jugak la menunggu.
mereka
ai yang kaku bersamaan ita (duduk kat bawah bersama hasil foto pre-wed shaz yang dia snap), perantin + Lela + anakanda Lela
bersama perantin yang hgak baru juga ketika hari kejadian. ina + ali. tapi hubby dia tade dlm gambar ni. wedding dorang a month before time ni kot kalo tak silap. tapi aku tak dapat hadirkan diri. kat johor sana oke. ai kat kb kan.
bajet senyum shy2 with ita. wajah ai tanpa mekap. ada je sebenarnya. scepeh jep. sbb berpeluh. dah tade. hikhik
Shaz+Shah (belakang tu bunting gegambar time pre-wed dorang)
yeah!! dari kiri : (atas) ina+ali bebet, shah+shaz, farah (my bestfren+ezmal). bawah dari kiri: magic/ery, ita, ehem2, akramin. 
them
KAMI  
cheeeeeesssseeeee... and peace! ^_^

Okeh. itu sajelah al-kisahnya seketika pada hari kejadian kenduri kawen di rumah shazu. ada sikit lagi stori time ke Kajang ni. lain entri la kot ek. ehehe.. ntah bape bln la plk ek. ekeke.. saye mau gambar diner malam tadiiiiiiiiii... tulun...... (segera hubungi orang yang berkenaan. tata).


2 comments:

che'pi said...

sabar-sabar ... hehehehe

kelipkelipchumel said...

iye..sedang.tengah la ni.lalallaala...