24 September 2012

Seprais Birthday Party

Assalamualaikum.

Hye everyone. dalam minggu lepas, aku menghadirkan diri join one of my buddy wat seprais birthday party untuk husband dia. a few months ago, hubby dia ni yang watkan seprais birthday party untuk dia. tapi time tu dia tengah berpantang lepas lahirkan baby pertama dorang. baby boy, Zaqlul Asheeq. so, ikan bakar je la pon yang dia bole makan time tu. kek hanya untuk tontonan semata bagi dia. ehehe.. as the word 'seprais', haruslah husband dia tak tahu menahu pon tentang segala rancangan itu. jenuh la dia duk buat onar ajak pegi soping la, pastu tetiba nak lepas hajat besar la, apa la. segala macam alasan berperingkat la. padahal duk tengah nebes bermesej dengan kawan kitorang lagi sorang yang bermurah hati izinkan rumah dia dijadikan sebagai tempat berlepakan jua berkumpul kami sume. mahligai ZuraJa. ehehe. memang best lah. tambah pulak dengan new interior setup untuk raya sebelum ni kan. thanks to both of you Zura+abe Ja, dan juga Lec (perancang utama seprais itu) yang menaja segala makanan. ehehe.

menu kami pada malam itu. bihun goreng, kepci, donut, koktel buah, A&W rutbir float + sirap. ^_^
kasi pose dulu sesambil tunggu birthday boy & wifey + their lil son.
akhirnya. penantian berakhir. birthday boy + wifey (the planner) sampai. bersama....
Zaqlul Asheeq
kami sume yang ada pada malam itu + ruzai yang tengah amik gambar.
keknya. nyummmssss..
posing time. ahaha
baloons..colors..
with litle zaqlul. aumm..
kemuncaknya adalah ini. ahaha.. berterabur sume lari. special for birthday boy (boy ke???? ekeke). telur+tepungs!! bahaha..

Lepas dorang men tepung sume baru lah kami all ladies makan-makan. apakah?? grrrrrr.. rock n roll siap perot aku tunggu nak diisi makan tau. hukhuk. redhokan ajo. yang fenting, ai layan feeling jep minum rutbir float lepas tu. ekeke. hepi birthday aniq. moga kamu dipanjangkan umor, murah rezeki + hepi gumbira sentiasa bersama famili terchenta. amin..

**segala gambar itu kredit to zura + lec. aku hamek jep dari fesbuk dorang. ahaha. tamat. **


2 comments:

che'pi said...

wah... party... birthday party... bestnyer... x ajak pun.. :( kih kih kih .... :P

kelipkelipchumel said...

ahaha..sengaja tak ajak pon.u kenot eat lot2.nt tegoda.hik.