22 May 2012

Percutian saya bersama Fareeda

Assalamualaikum..

^_^  kami yang manes. (ai awal2 lagi dh tekan butang lif then lif tu gerak nek sndiri. wahaha..)

Ini lah gambar yang aku pertaruhkan join ala2 contest "Percutian Saya Bersama Fareeda" kat fesbuk itu. sila la klik link contest gambar ai tu pada tajuk yang ai dah taip siap2 ni ek. pastu sila klik LIKE. pastu jempot pulak rakan2 lain tolong pegi klik jugak kat fesbuk tu. pastu banyak cantek muka aku suka2 nak paksa semua orang pi like kat gambar aku tu ek. akaka. oke apa. promosi kan dek non. ahahahaha.. tudung fareeda punya penangan. contest ini adalah anjuran Fareeda Firdura. sesaje je join. kot2 la bernasib baek ke kan. bole la dapat tudung fareeda free dua. tak ke best tu. kalo beli sendiri dah bape hengget kan. ehehe.. persaingan kompem sengit punyalah. waaaahhh.. gitu. tapi aku memang suka gambar ni. sebabnya??
  1. sebab gambar ni aku bersama my bff yang palinggggg baek hati + paling sabar ngan aku. :)
  2. sebab kami sama2 pakai tudung kaler merah
  3. time ni kami kat ikea (ada meatball pebret aku yang sodap dan kek yang sodap itu). aku memang gemoooo sangat gi tempat ni. tapi jauh bebeno dr umah akak aku ha. uhuhu..
  4. time ni kami pegi makan meatball + kek itu la. :) kat foodcourtnya.
  5. time ni ada juga bersama anak sdara aku Qistina bucuk, akak ai, dan adik ai milia. dan pada hari kejadian, ita da baek hati person sudi bawak kami gi sini dari kajang nuh ha. cayang kamu la bebeh. hikhik. asal layankan aje segala karenah aku nih pantas jek terus cayang ek. ahahaha..
  6. itu saje la kot sebabnya. saje nak bagi nampak banyak je reasonnya ek. akakaka...
Dan lagi.. malam ni adalah antara malam yang dibukakan pintu langit. sok 1 Rejab. alangkah indahnya kalau aku mampu puasa sok. tapi ai kenot. hukhuk.. moga ada rezeki aku lagi untuk berjumpa dengan malam 1 Rejab ni lagi. insyaallah. amin.

** sesape yang sudi tu, sila la vote ai ye. eh LIKE gambar ai. ;b **

2 comments:

che'pi said...

owh... ok .... saya dah jalankan tanggungjawab.... hehhehe

kelipkelipchumel said...

owhhh..ok.so sweet...tenkiu ye.. :)