24 May 2012

Hasil Pencarian

Assalamualaikum..

Hari ni sudah hari Khamis. YEAYYY!! esok suda cuti. best. tapi esok hajat di hati nak bikin sesi menggeledah seluruh rumah untuk cari barang2 aku yang xjumpa dicari jua sesi pembuangan barang2 yang soda thedak berguna lagi. ehehe.. sesi sisih la kononnya kalau ikotkan amalan 5S tu kan. ehehe.. al kisahnya nak buat gitu adalah kerana malam tadi aku mencari-cari segala results, transkrip & sijil-sijil sume tapi tak jumpa. jua xigt + xtau kat manakah. uhhuhuhu.. itu sudah kes kritikal. namon hasil penggeledahan express aku malam tadi, aku jumpa juga sesuatu. :)

poskad projek student mass comm time aku blaja kat shah alam dulu time wat degree. ia adalah projek housemate aku. sgt sweet..
antara isi final projek aku untuk subjek book making jua jaman degree dulu. time tengah buat benda alah ni aku tengah jiwa kacau. kunun putus chenta la kan. bahaha.. ni pon idea last minute tawu. aku buntu trus. seb baek Tuhan kasihani aku. and i'm proud to say aku dapat A+ untuk subjek ni oke. syukur alhamdulillah. ;)

Itu adalah antara bahan yang aku jumpa. ada lagi la beberapa barangan nostalgia lain. yang dicari tak jumpa. tapi jumpa plk segala benda alah merapu mrapek nih ha. ehehehe.. sumenya kenangan jaman blaja, jaman dok di perantauan dulu. pastu hampir setiap minggu homesick. asal je hujung minggu kompem berjiwa kacau, berduka lara, berhati hiba nak balik umah. ekekeke.. okeh. done. barang yang lepas usah dikenang. gitu. bai.

2 comments:

che'pi said...

hehehhe... teruskan usaha ok...

kelipkelipchumel said...

iye.sudah..suda bejaya ketemu yg dicari. :)