29 April 2013

Keroncong Untuk Ai

Assalamualaikum..

Huhaii.. menghampiri lunch hour.. grrrrrrr... oke. ai is so lapar.. hukkk... okeh. oleh sebab itu, ai nak kongsi ini..

nasi kerabu goreng
lagi... view lain pulak
Errrrr... dapnya kelihatan.. time time ni kan. harus lah. nak jugak jugak letak dua keping gambo walau benda alah nya adalah sama. ahaha. ni menu makan tengahari aku semalam. best jugak rasanya. reganya adalah RM5.00 oke la jugak. banyakkk.. tak abis sciput aku makan. hikk.. nasi kerabu goreng ni aku makan kat kedai makan depan opis ni jugak. Selera Cik Siti. pastuuuu.. ada ini lagi...

mangga.....
Ia adalah mango. 'buoh pauh' kata ore kelate. siyes besau woooo.. ekceli kawan opis aku yang bawak time pagi lagi. tapi tade la awal pagi sangat. sebelum time makan tengahari lagi. ni masih cite semalam lagi ye. cer tengok saiznya tu. dah macam lagi besau buah mangga tu lak dari kepala aku ken.. errrr.. sila abaikan orangan yang pandang atas dalam gambo tu. saje jep dorang nih. topik utama adalah buah mangga itu. ai is objek perbandingan sahaja. buah yang besau ni masih lagi dikategorikan sebagai mangga muda ye. buah ni kami makan 'colek' reramai. dap.. kalau yang masak punya.. emmmmm... emm.. mesti lagi best kan.. L. A. P. A. R..... nyaaaaaaaaaaa....


2 comments:

che'pi said...

blog ni da jd blog jalan2 carik mkn da seminggu ni.... berselera cik kelipkelip skunk ek... ape cer ni? cer kongsi.... hikhikhik

kelipkelipchumel said...

lalalalalalaaa... makan-makan itu kan harus. biasanya pon makan jugak tetiap hari. just tak letak kat blog. ni mood rajin berblog suda mari ken.. ceritanya adalah, xsabar nak dapatkan sesuatu yang baru... nt nak gi sebey lagi. bahahaha..