25 April 2013

Burpp!! Alhamdulillah..

Assalamualaikum.

^_^ mood dah datang kan. rajin jep hapdate. ahaha.. kalau idok, maunya satu entri sebulan. kah kah kah.

the blurry kek kok. absolute choc.
tadaaaaaa... ai makan ini lunch hour tadi. actually not me only. us. aku dan kak leen. kan dah gitau. kami memang makan-makan mate. ahaha.. Na still non ado with us. dia pegi cari duit membanting tenaga. kami membanting tenaga abiskan duit. perghhh!! hebat sangat kan. kek ni... absolutely yummeh!! takleh menahan diri dari terus makan dan makan. kan kek leen bebeh. emmmmmmmmm... emm. :D

next menu. beef lasagna.
tadaaaaa... again. okeh. ini actually bukan dalam anganan kami. kami hanya angankan chicken cornish. masa sampai dah pegi usha kat bilik pameran kaca chic cornish tu. tinggal satu je. terus berdoa dalam ati kami dapat yang satu itu. then pegi la duduk. tunggu dorang amik oder. then.... masanya tiba. kami pon oder chicken cornish tanpa ragu lagi. and the answer issss.... "maaf cik. dah habis." grrrrrrr... chicken cornishhhhhh... bai bai... okeh. kami belek buku menu itu. then we decide to order this. sebab memasing dah makan nasi lemak pepagi tadi kan. kak leen banje. sebab dia tringin nak singgah beli kat tempat yang dia beli nasi lemak tu sebelom datang keje pagi tadi. bole ek gitu bebeh?? ehehe.. bole la. kenyang ai. alhamdulillah...

ngap!
gigih betul model jari genit ni kenn.. sweet kiut jep gitu kan. alolooo.. siap gitau. "nah amik gambar gini. kak leen pegang camni." manesssss sangat.. tenkiu kak leen bebeh.. bagi nampak efek cheese tu ken. :) sume gambar blurr je kan. sabar k. ai berusaha dapatkan hasil yang lebih baek nanti. insyaallah.. amin... hasil makan dua-dua menu ni, alhamdulillah.. kenyang. kami kongsi. sebab dua-dua dah makan nasi kan. pastu time dok tengah bayar kat kaunter muak yang amat rasa. hamek kau. 

pastu pi naik kat nirwana kat atas tu. ai mau beli milo untuk opis punya. ada la orang adabi buat promo sup ayam + sup daging segera. rasanya ok la jugak. bole beli la if perlu makanan segera gitu. bukak je tin tu. tuang dalam periuk, panaskan je. then hidangkan bersama daun bawang yang dipotong tu, bawang goreng, pastu perahkan sket ahsam limau. dah bole terus makan. mudah kennn.. pastu jalan lagi sket ada lagi promosi sambal apakah pulak ntah. yang brand adabi jugak. okeh. we surrender. kenot eat anymore. dah kenyang dan muak yang amat. tenkiu ye adik adabi. gitu. sebab dia keje ngan adabi kan. alhamdulillah. murah rezeki kami. itu je. nak gi lompat-lompat ilangkan muak. jari je la yang lompat pon kat atas keyboard neh ha. petang nanti baru ai lompat time kelas erobik. bahaha.. oke bai. 


2 comments:

che'pi said...

hoh hoh ..... makan makan ajew cerite nieh... haduiiiiiiii
mengganggu gugat hatiku nieh... aiyaiyaiyai

kelipkelipchumel said...

heh heee.. haruslah. one of the best terapi untuk segala benda kenn.. :) sila silaa.. usah segan silu. ;)