25 April 2013

Ber 'Selera Cik Siti'

Assalamualaikum..

Kemoning.. waaahhh.. gitu.. today i'm wearing all blue except my tudung, grey. hikk. peplum from poplook. tapi non ado la amik gambo yo. di pepagi hari nih, perut kompem dah mula nak bernyanyi riang kenn. time2 macam gini. hikhik.. moh jamu mata.

nasi tepanyaki
Makan Tengahari kelmarin aku kua makan ngan makanmate aku merangkap opismate jugak. kak leen. ehehe. biasanya kami bertiga kalau kua makan. tapi lagi sorang, Na is tade. dia ke kursus btn di terengganu sana. so, kami je la. kat atas tu menu aku. ok. kenyang. side kiri tu ayam masak black pepper. kanan tu taugeh goreng. or maybe saute kot. sebab fresh je gitu. then makan dengan nasi putih + sup + sambal. sume ni only RM8.00. oke la tu kan. both of us just minum air suam. bajet diet la sangat tamo minum air yang berais kenn. ahahaha..

nasi ayam penyet
Ahah! yang kat atas ni pulak menu my fren, kak Leen. nasi ni pon oke jugak. ayam yang dipotong 1/4. ayam goreng apa ntah. xreti ai. ada sayur campur goreng sket. ada sup. then makan dengan nasi putih dan 2 jenis sambal. sambal yang kaler coklat sket tu yang special with this menu. ai is xtau apakah nama sambal itu oke. hikk.. yang ni pon just RM8.00. oke la tu. kalau kat tempat lain lagi mahal kot nasi ayam penyet menyet ni kan. pandangan aku la. kot mungkin orang lain penah makan yang lagi best dan lagi murah tu aku tak tau la ken. aku pon 1st time try nasi ayam penyet ni kat kedai Selera Cik Siti ni jugak. ehehehe.. itu je. perut kenyang, kami pon hepi. then sempat lagi beli egg tart + puding caramel sebelum balik opis. bahaha.. dah. tu je. sambung wat keje. tata.



2 comments:

che'pi said...

tobat tak tipu tawu...
hehehehhe....

aiyo.... gelora gendang gendut nengok gambor......
haishhh haiisshhhhh

kelipkelipchumel said...

hikhik.. sebab time nengok tadi kamu belom makan lagi ken.. lalalalala...