09 October 2012

Turkish Indulgence

Assalamualaikum...

^_^ ini salah satu pebret aku jugak nih. kek. ehehe. nyummmsssss... apakah itu turkish indulgence? adik beradik chocolate indulgence?? mungkinkah??? jeng jeng jeng...

extra yummeh!!

Inilah bendanya. new cake at secret recipe (tak pasti la pulak berapa new kah. hentah2 dah lama pon tapi aku jep yang baru perasan kewujudannya kan. ahahaha.. hentam saje la). dah perasan kewujudan kek ni time ke kedai makan kaler merah ni few weeks ago kot. tapi bila tengok reganya, em... takpe la. len kali je la. tengok lagi, emmmm.. macam sedap je. "eh. you panggil i ke??" tetiba mcm gitu suara hati berbicara dengan kek tu. ahahahhaa... then petang tadi, sesambil pegi alihkan keta yang aku park kat 'tempat swasta' kat depan opis tu, sesaje je melencong konon nak lalu je depan kedai menggoda nih ha. alih2 kau. masuk terus. konon nak beli pai ke, karipap yang besar alam tu ke kan. tapi karipap besor tu takdop. so aku usha le tgk2 kek yang ada tu ha. emmmmmmm... blueberry cheese cake.... creme brulee cheese cake, chocolate indulgence... emmmm.. new cake?? turkish indulgence?? macam hebat. emmmm.. takpe lah. new cake jugak lagi. banana crumble ke hapakah ntah. lopa. nmpk mcm menu sehat jep kek tu. hik. dah namanya kek, ada ke kategori menu sehat?? ahahaha... tanya akak yang keje kat situ, 'sedak ko kak kek banana crumble tu??'. jawapnya, 'xtau jugok eh. tok terai lagi'. emmmmm... hokey... tengok lagi. aishhhhh.. turkish indulgence.. aiiiiihhhh... tanya lagi bout this cake. then... katanya.... 'sedap'. hah. oke. kasi bungkus kek tu 1 slice kak. lalalalallalaa.. then tgk lagi. oke. fine. enuf la tu. jangan layan napsu mkn sgt. ahahaha..

sampai opis... jeng jeng jeng. masa untuk try itu kek. nyummmmmssss.. tak sabo. cari cf card nak amik gambo. tak jumpa pulak. amik le gambo guna tepon ai. haihhhh.. xpuas ati plk kualitinya. jadi ai kasi tepek gambo gugel je la. ahahaha. amik sudu, kasi cedok sket itu kek, masuk mulut. emmmmmmmmm eeemmmmm.. sunggoh.. sangat sedap okeeeeee.. dengan rasa coklat. kacang itu. turkish candy itu. adehhhhh.. sinful delicious. bole tak gitu? ahahhaa. ok. kesimpulannya memang sedap. sesape yang belum makan lagi kek ni, sila la cuba. gerenti tak nyesal. ehehehe. okeh. tata. ai soda ngantok. ^_^ mimpi kek ni lagi lah jakgi. nyummmmmssssss!!!!....


5 comments:

Ammelia Yusoff said...

hehehe..sonok nih balik boleh makan kek SR free dari kakakku.silalah belanja :)

che'pi said...

Ammelia.... oo ammelia... tumpang secoet boleh kah? hahahahhaha

kelipkelipchumel said...

wow!!then kamu banje beger kepci yang baru tu.dabel down.lalalalalala..

che'pi:errrrrr...emmm...bolehlah.tapi....kompem ke secoet ni??kompem mau secoet jep??kompius neh.. *_*

che'pi said...

secoet dinasour... mcm da cukup kut... hikhikhik.....

kelipkelipchumel said...

auww..secoet denasor ke??OOOooooo...ok...baeklah..paham...