23 October 2012

Lunch Menu

Assalamualaikum. ^_^

Haiiiii... hari ni Selasa. 2, 3 hari lagi raya Aidiladha. sunggoh pantas masa berlalu. pastu akan datang la tempoh makan-makan daging dengan lamanya. back to the track. semalam / kelmarin tengahari kua bejimba bersama geng huha huha. eh. bole ek gitu. ahaha. nape namanya gitu? sebabnya tiap kali kua besama semacam harus kami bergelak ketawa terbikin lawak kenakan diri sendiri. haih lah. 3 orang je pun. tapi dah macam penuh satu van sekolah bila time begelak ketawa tu ha. hikhik. hepi moment together. sukeeeeee.. tapi bahaya jugak bila kami kua besama time lunch hour. kebarangkalian terlajak masa tu memang ada la. hikhik. sebab sume dah malas nak drive, badan pun macam penat, masa pun limited, jadi kami kua makan kat depan opis ni je la. niat asalnya just nak ajak temankan gi beli kek take away jep. sekali yang jadinya makan kat situ trus. ish ish.. pon oke jugak. disebabkan dah makan nasi time pagi, me just amik mushroom soup + bun + air suam. yummeh. kononnya nak amik kek jugak, tapi bila dah abeh sup tu, memang tak dapek la. kompem muak punya kalau nak abiskan kek lepas tu. sudahnya, kasi ngepow kek kak leen jep. ehehe. choc cheese. eh. yeke nama gitu ek? not sure + kurang rajin nak gugel. ehehe. tu pun tak habis jugak. ish ish..

menu makan tengahari semalam. very creamy mushroom soup. yummeh with hot bun. actually suam. ehehe.

ini adalah menu pilihan na. tapi gambar ni aku amik time lunch ngan kak leen je a few weeks a go. ehehe. ini pon sedap. tak muak. sebab black pepper sauce kan. harus la ai like jep. hik hik.

Okeh. itu saje lah. saje nak drop by kat blog sendiri kan. nak kena kasi asah balik mood rajin menambah entri nih. tata.


2 comments:

che'pi said...

wah wah .... hari gaji terus gi SR eh... xmkn kek? sgt konfius... tapow ek? pastu x cerita.... huuhuhhuhuh

kelipkelipchumel said...

owhhh..banyaknya tanda soal ek??hikhik.mkn je kek.pow kak leen punyer.hikhik.tapow pon ye.wd + mr gan kirim. lalalalallalalalala..