07 June 2012

Lolipop Coklat Oreo

Assalamualaikum.

^_^ its thursday. sukeeeee.. sok cuti. dua hari lepas aku buat benda alah ni. sila tengok gambar kat bawah.

lolipop oreo white choc
ai bikin time malam. sbb time tu je masa lapang yang suhunya agak sejuk/tak panash. ehehe.. sudahnya pukul 2 pagi jugak la aku tido pada malam kejadian tu. wooohh.. kompem la ngantok kat opis. ahaha.. actually ni dah kali kedua aku try wat benda alah ni. bole tejebak buat benda alah ni sejak tgk kat satu website tu then sejak pegi kelas belajar buat coklat aitu. aku suka buat coklat lolipop oreo ni sbb ia kelihatan sangat kiut.. sukeee.. ahaha.. feeling comels gitu. bole pulak gitu ek. ehehe.. untuk resipi. wah resipi la sangat kan. oke. cara-cara membuatnya la. bole rujuk kat website howdoesshe.com ni. aku pon memang refer kat situ jugak. very da easy oke. sila la mencuba.. now aku nak share gegambo yang aku snap pada malam kejadian itu. ^_^ enjoyyyyyy!!!

beskut oreo yang telah dilekatkan stick lolipop
disaluti coklat putih









Okeh. itu saje. yang dah siap berbalut plastik punya aku hamek gambar lak. ehehe.. sesape yang rasa nak try tu, sila-sila la ek. jenguk kt link website ai kasi kat atas sana tu. :)

7 comments:

ceklala said...

nakkkkk!besday kite senin ni...sile pos okeh..i tunggu!

kelipkelipchumel said...

waaahhh..gitu.hepi coming birthday babe..insyaallah..but kenot promise yet tau. ;)

HASNAINI said...

xdop extra ko kat ofis tu. kalu ado gak, pas pas lah kt kwn ofs sbeloh neh.. huhu.. psst.. sdapnyeeeee

kelipkelipchumel said...

ehehe..ada sis.tapi kat umah.kalo ada lg,jua berupa elok,insyaallah ai kasi bawa ek. :)

HASNAINI said...

wauwii.. iyolah..
beb, jgn gelak, i gi bli oreo supik neh + susu segar bugar..
almaklum, berpuasa, sero nk mkn bile teman ngengok lolipop ittew.. kih3..

AmyZana said...

nampak sgt manis, sedap dan menyelerakan *.*

kelipkelipchumel said...

memang sedap AmyZana.especially balik dari keje,buka peti,amik satu then gigit..waaaahhh...nikmat.pastu sediakan air kusung segelas.lengkap.ehehe..