21 June 2012

Haza Bistro

Assalamualaikum.

Yeay!! hari ini Khamis kembali. :D sukeeee.. ehehe.. actually kurang sooka sebab lately ni aku asik lah rasa ngantok. asiklah semacam xbermaya. asiklah terasa badan ni bagai macam dah berat. aduh duh.. hoh. sedey. adakah kerana berat badanku bertambah lagi? jeng jeng jeng. okeh. lets just put that matter aside. ahaha.. sekarang aku mau cite tentang makan dan makanan. wahahahahaha.. ai like!! ^_^ hoooo.. cakap tang berat badan naik ngelak. sebut je tang makan gumbira terus. ahaha.. dasar hantu makan. lalalallalalaa..

Oke. dalam lebih kurang dua minggu lalu kedai makan baru ni dibuka kepada orang ramai. wah. kdai makan ek? ke restoren? lebih kurang la tu kan. ia adalah Haza Bistro. bertempat di Jalan Dusun Muda, Kota Bharu. dekorasinya menarik. cantik. lots of white, mirror, purple and also green at the other side. yang penting ada banyak kaler putih, ada cermin banyak2 dan sofa kaler pepel. sukeeeeeee.. setakat ni dah dua kali pegi try test kat kedai ni. 1st time bersama adik aku di kala malam hari. kali kedua bersama cikgu jaman sekolah rendah dulu, sorang ank / jua bekas student dia jgk ntah. xpasti. pastu lagi sorang ex-classmate jaman skolah rendah dulu gak. Nur Dalila. wahhhh.. nama penuh you.. tapi ai just panggil dia Lec. sampai sekarang ni pon kami masih berkawan. ^_^

suka kaler pepel ni..
view tempat lain dlm kdai ni
besama budak ni 1st time pegi try test
with cikgu atiah baek hati banje kami kali kedua ke sini..tenkiu cikgu..
mi goreng basah. maapkan kualiti gambo itu
chicken chop. memang menyukakan diri hamek gambo blurrr.. hukhuk
kuey teow kungfu hustle

okeh. done. rasanya?? ok. harga pon berbaloi.

4 comments:

che'pi said...

wohooo.... makan x ajak sy... ;)

kelipkelipchumel said...

uishh..mmg gemo pi makan xajak kwn2 ni..ahahaha..bukan dh ajak ke??faktor usia ke hapa ni?haip!!

che'pi said...

hehehe .... memang la ajak... tp semua tu harapan palsu.... kuikuikui ;P

kelipkelipchumel said...

hoh..begayaaaaaaa...hebat lah..