04 April 2011

Lunch pertukaran/perpindahan staf opis sebelah

^_^ Assalamualaikum..
Seperti yang dijanjikan, kali ni adalah utang entri yg lapok. akaka.. bulan lepas punya cite. tapi haros kongsi jua kasi stori sbb 1st time tau upenya kak Nani (staf opis sebelah) upenya ada hobi just like me. snap2 gambo sebelum mkn. ehehe.. tp aku besanya ikot kerajinan gk la. dan time hari kejadian tu kami sama2 gaya xsedar diri nyer menyenap gambo makanan2 itu. ehehe.. tp, sebelum tu, tang entri daku yg sblm ni, i'm a lil bit ok than time aritu. but still poblem tu xjua setel gk lg. so, truskan bersabar jua bertenang aje la yg mampu. yg pastinya, padaNya jua aku berdoa & berserah. tglkn tang cite tu kt blkng ek.

now, sila lah menjamu mata okeh. ehehe. actually sesambil sebagai ingatan daku menjoin dorang makan2 di tenga hari itu. ehehe..

butter prawn
yg ni xtau apakah namanya.ehehe..tp sedap gk
ayam lemon
kerabu mangga
ikan masak apakah?xtawu..ehehe
tom yam
daging kicap kot rasanya


kesemua ahli table. ehehe























geng satu table. blakang sana tu ucapan aluan la lbh kurang









ahaa..ni la geng ai yg jua gemar tangkap2 gmbr ni.ehehe
tom yam versi yg dh ditransfer ke mangkuk daku.ehehe
sebelum makan, kata baca doa dulu...pastu...zaasssssttt..
ahaha..ini lah kaedah gayanya sesudah mkn..haishh..
ekeke..kusun sudah sumenya

^_^ kaedahnya, memang kekenyangan yg amat lah di tengah hari itu. ekeke.. kepada staf2 yang berpindah unit/ptj, slamat bertugas la ye di tempat baru (walhal dh byk bln kot diorang tu berpindah.kata entri lapok kn.ekeke). kepada kak Bai', tenkiu menjemput sy menjamu selera ye.. terima kasih daun keladi. kalau ada makan2 lagi, sy sudiiii.. ahaha.. (bikin muka tembok ke hapa. xmaluuuu..)

3 comments:

baya said...

owwhh butter prawn!!!

kelipkelipchumel said...

auw auwww..best kn kak.tp time g mkn tu sy suke ikan yg xkompem nama tu.nyonya kot.dap.

HASNAINI said...

COMEI GEBU & AYUnye pipi kwn yue yg tudung ijau tue.. itu kwn yue yg suke amik gamba & suke mkn mcm yue gak kan. kih3x (^_~)