20 July 2011

Makan malam 'Keindahan 1 Malaysia'

Assalamualaikum.

^_^ seperti yang dijanjikan, sekarang ni giliran entri dinner yang disebut-sebut itu. ehehe.. al kisahnya. pada hari kejadian tu, iaitu malam kedua kat sana, nak dijadikan cerita, dalam lebih kurang dekat2 kul7 ke kul7 lebih gitu (lopa le the exact time) berlakulah ketiadaan bekalan elektrik. yang bestnya aku baru je nk stat mandi kat shower room. hoh! ingatkan sesaje kak ana (roomate kat sana) nak kenakan aku blk sebab time dia kat dalam tu beberapa kali gak la aku tesilap matikan lampu. ahaha. tapi macam tak mungkin sebab aku dengar bunyi seolah olah suis utama tu kena tendang ha. pastu bunyi riuh rendah yang kecoh testing bunyi bagai kat tempat bakal bikin dinner tu pun senyap sunyi je. yang kedengaran just suara kecoh2 elektrik takde. ahahahaha.. sopan, mata helang je aku bantai mandi dalam gelap tu ha. lantak ko la. dinner 8.30, 7.30 aku lom mandi lagi cemana? mampos la aku bantai kunun mcm dalam cahaya samar yang lomantik je kasi basuh badan+cuci muka. akakaka. pantas lak aku bersihkan badan time tu. akaka. kalo thedak, xlebih 15 minit, jangan harap aku kua. akaka.

Panjang bebeno lak cite tang kat bilik mandi tu ye. akaka. masih lagi dalam keadaan begelap tu ha. (xde la gelap sangat pun sbb senja time dimana masih lagi ada kelihatan cahaya yang romantik dari luar). time kejadian tu rerakan lain sume tgh besiap, mekap bagai. yang dah setel mekap just kak da (sheila mekapkan) + kak ana (aku bantai asah bakat yang memang tumpul mekapkan. ahaha. seb baek oke je tahap biasa sbb aku mmg xreti pon oke). tapi kak ana ada la gk tambah2 sendiri + di touch up sheila. (sume nama yang disebut tu adalah rerakan satu apartment ngan aku)

Pastu, sebab sume ayat kat atas tu aku dah lama gila taip lalu terperuk sebagai draf, then harini baru aku smbng blk, sila la lihat hasilnya pada gambar2 berikut ye. gambar it aku dapatkan dari Sheila,unit latihan kampus+mr yie.. tenkiu sume2 atas hasil rompakan gambar ini.ehehehe..

ketibaan kami.. yeeeehaaaaa!!!

ketibaan prof. Asma

tarian pembukaan.. suka sgt tgk bdk2 ni menari.. especially yang paling kecik, yg paling kiri tu. sangat lincah oke.

besunggoh ha aku terteleng nk tgk bdk2 tu mnari. akaka..

ramai-ramai...

ngan dorang.. with prof. Asma

nk jugak jugak nyelit. ahaha

waaahhh.. xtahan gile tgk gambar ni ha. rakan-rakan yang tau tu, tau la kan.. aku sungguh bersenyum manes! glad of my sweet face. dis moment. perghhhhh!!! epi, jgn ckp pape oke. snym je.

gambar ni sudah dilangkau oleh gambar2 di atas. tapi nak jugak jugak tayang kat sini. ai dapat cabutan bertuah oke. sukeeee!!! tambah lak terima dari prof Nik Maheran. ai likeee!!

gambar ni skali tgk macam kelihatan ganjil jep..ngapekah???ntah le.mgkn kelihatan kementot sket.huh.gambar kena penyek ke apa??

hah! ni one of my most pebret + LIKE picture utk mlm kejadian tu. know why? sbb dapat amik gmbr with Prof. Asma. TNC USM. sgt sukeeeee.. gambar ni pon oke.. sukeeeee laagiiiiii...

haaaa.. dan ini juga.. one of my pebret picture mlm itu. with one of my idol. Prof. Nik Maheran. dia tersangatlah cool oke. best!!

Itulah sume antara gambar-gambar yang aku pilih utk diselitkan dalam entri ni. ehehe.. banyak lagi sebenarnya. tapi cukoplah tu kot. dah banyak sangat dah tu pun kan. tapi rasa macam nak jugak-jugak selit satu lagi gambar ni...

taraaaa... ahaha.. yee.. gambar berkabus ni gak yang nak aku selitkan.. sebabnya time turun amik gambar ni beramai ramai, hujan tgh turun dgn lebatnya. lalu, kami pun turut la jgk tekena tempiasnya.. ahahaha... apa pnya sengal lak reason tu ek. belasah aje lah...

Oke. itu saje... bye.. hikhik...


2 comments:

che'pi said...

:) <- menerima arahan... senyum jer

kelipkelipchumel said...

ahaha..bagusnyaaa...so sweettt..