31 July 2011

Bercuti!! Yeayy!!

Assalamualaikum...

Yeeeeeehaaaaaaa!!! ai laikkkk.. wanna know why?? ehehe... opkos la seperti tajuk di atas. takde la istilah bercuti g tempat peranginan ke apa ha.. just ke Kajang sahaja. sesambil temankan akak daku balik umah dia kat kajang ni besama baby Qistina. ada la beberapa hari gak. kununnya nak datang kejap jep. alih2 berkira kira mau tambah cuti lagi. ahahaha.. ni pun bikin entri ni kat umah my sis. ngeh ngeh ngeh.. aktiviti kat sini? biasa2 je. spend time kat umah... makan makan.. tido.. bermalasan.. hik hik.. sesambil layan dak kicik Qis ni ha.

Dalam beberapa hari kat sini, hari paling best. sebabnya?? ehehe...

taraaaaaa.....


bole teka tak apakah?? ehehe.. saaaaannngggaaaattt sukeeeee... dapat both of this dgn harga yang sangat murah.. berbaloi baloi.. sbb malas nak pakai time ni, just letak tudung2 ni kat atas lantai je la. hikhik.. and my sis rembat satu. design yang sama macam kaler pink biru kat atas tu.. bestt!! oke. itu adalah kerana aku memang dah lama niat nak beli tudung fareeda ni. tapi asik tangguh je. then hari ni, tertunai sudah. tenkiu sgt utk abang ipar aku kerana sudi drive ke bandar baru bangi utk ai membeli tudung ini. sukeeeee... then lepas dah setel soping kat fareeda kami ke sini...


bila dah kat kajang, harus la mau pekena satey kajang kan. ehehe.. ni bukan pegi kat satey samuri tu. tapi yang nama Yus. sbb abg ipar aku suggest kat sini. rasanya?? oke la. tapi belom capai tahap best bagi slera aku.. ceeehhh.. kerek jual cereknya aku.. dah tu, nak cenggana dah rasanya agak kurang bertepatan ngan selera lidah jua tekak aku kot.. maap la ye..

sebelum soping2 tudun tu kami ke JJ (jaya jusco) dulu. sesudah kami tersangat kuchiwa menghala ke KL pada awalnya namon jalan tersangat jua amatlah sesaknya ha.. lalu kami berpatah balik ke area yang tak sesak. tu pun hamik masa 3jam lebeh gk lah kat dalam kete ha. perghhh!! sunggoh membazir masa soping kami. uhuhu... tapi idak ngape, yg penting hajat ai tercapai gak (part of it la kan.. idak ngape. nt baru tunaikan). turun je dari kete lepas 3jam lebey dalam kete tu ha. teruuuussss kami pigi sini...


suda nampakkah itu hint?? kerusi2 itu?? yeee.. ke food court.. ahaha.. lihat sahaja ghopa Qistina time ni. ehehe.. cian dia. tapi memang dia teramat gemar makan macam aunty dia jua oke. ahaha...

sebelum itu... malam sebelumnya, kami pigi berlepakan di sini...



nampak tak?? gelap kan gambarnya. haros la. ai snap guna tepon ai yg sgt rendah diri ini sahaja. namon ai oraitkan aje lah ek. ehehe.. berlepakan ke putrajaya kami2 ni ha. akaka.. hamik angin malam la kununnya.. aktivitinya kat sinun..

Qisss... bikin apakah?? trim pokok yee..
them.. gelap pun gelap lah.. nak jugak jugak amik gambar. ahaha.. lepas lepak2 tgk org nek beskal..
akak ai suda macam gaya orang baru insaf menuju ke masjid ek.. hikhik.. kalau dia tau taruk caption gini ni.. lariiikkkkk...

hah! kompem la kami memang takde keje kan.. benti depan masjid hamik gambo..

hukiiiieeee.. itu sajalah untuk hari ini.. namon... sebelom tu..


yeee.. dak kicik yang kepenatan setelah seharian jenjalan.. ehehe.. sangat kiut. oke. itu sahaja.. bye.


2 comments:

HASNAINI said...

wowiee dah rembat fareeda.. chumel chumel..

kelipkelipchumel said...

ehehe..iyeee sis..ai suda kasi rembat dua utk raya.ehehe..tapi mmg gile ah gi sana aitu..ikutkn ati mau amik 4.namon,pujukkan jua ati.ehehe..