16 June 2011

Cik Jejariruncing??

Assalamualaikum..

Kemoning.. eh. suda tghari lah.. eh. silap gk. dh petang pon. ehehe.. al kisahnya slalulah sgt blog ai ni diabaikan. ahaha.. dh mimang tuannya telebih rajin kan.. asik pasang niat ajelah nk tambah entri. hikhik.. done. (sbb ko mmg malash kan. usah nk bikin ayat2 manis. akaka)

Ari Ahad sesudah final Piala FA aitu, aku pun kelurlah besama adinda untuk mengisi kelapangan lepak2 kat umah memandangkan kami bedua je kat umah. parents udah ngajak ke umah kwn dorang kat Melor, namun kami takmo ikot. hikhik.. nt dok tongkat dagu je tgk jua dgr dorg dok borak tang hal2 jua kisah dorg... fuhh.. jadi, destinasinya adalah kbmall. asalnya niat nk ke parkson je, namun my mum request g mlm sbb dia pn mcm nk join gk. ok la. ikotkan ajo la. tp the end, my mom xnk kua lk mlm yg dijanjikan tu. huh. hancus punah lah harapan soping ai kt sana.

Nak dipendekkan cerita, tgh dok bejalan jalan dalam kbmall tu, tenampak la sorang yg macam familiar kat bangku duduk duduk menghilangkan lenguh tu ha. macam elia owner jejariruncing tu. eh.. yeke? kasi close up lagi sket. sah. mmg iye lah tu dia. then g layan hasrat hati, tgk kasut, then yg aku nk tu dh habis. uhuhu.. melepas lg. bole lak lalu dpn org tu lg skali. i'm sure lah mmg dia. nk kompemkan rasa, dgn selambanya g tanya.. 'awk ni elia ek?' rasanya lah. lbh kurang gitu la aku tnya. then dia mengiyakan. okeh. salam2. borak2 sket. said that i'm a blogger too. (tapi sgt pemalas kasi hapdate ek). congratulate her bertunang sudeh ngan khairul fahmi, then gerak geri pulang g mkn pulut droyan lk kt umah my aunty... hikhik.. sgt sowey ek cik jejariruncing. xtau nk ckp apakah. alang2 just nk make sure dat the person i tgk tu mmg anda. ehehe.. nice of you. manis, peramah + xsombong langsung pn oke. 

sudah. tamat. itu sahaja. sebabnya, sesudah itu just g mkn2 pulut droyan sampai kenyang ajo. ahahhahaaa..

2 comments:

che'pi said...

wah... jumpa elia....
next time lau jumpa.. take la a picture.... i peminat dia... hehehe

kelipkelipchumel said...

waaahhh.peminat elia upenya kamu ni ek.orait.kalo jumpa dia lg insyaalah daku kasi snap moment itu okeh.