23 May 2011

Jom minum!!

Assalamualaikum..

kemoning.. ahaha.. masih lagi tgh kekenyangan.. sebabnya? sebabnya baru lepas pegi makan pagi. ahaha.. kat tempat pebret kak nah + kak nani. pagi ni makan nasi+gulai ayam+ikan ayo+teh 'o suam = kenyangggg.. ehehe..

namon setelah dok belek2 phone dua tiga hari ni, then baru transfer jap tadi gambo dari tepon ke leptop ai ni, just wanna share disssss...

tadaaaa... bandung cincau.. tapi kalo tambah eskrem vanilla lagi best ni..

minuman seperti di atas (mine) + air jagung maness (kak nani)..

itu saje yang haku mau share. ahaha... minuman kami time aku + kak nani pi minum2 kat Ichiban kat depan opis ni.. asik tebayang jep air jagung manes tu.. gulp!!! air jagung... jagung... mungkinkah tghari ini wahai kak nani bebeh?? ^_^


2 comments:

HASNAINI said...

Jawapan :
pilihan yg tepat!
lunch hour ek, beresssss.
c ya ichiban..^_~

kelipkelipchumel said...

hikhik.. laju aje kalo tang makan2, minum2 ek. ekeke..
nampak gaya mcm sok je mgkn kita ke sana kak nani. jagung manessss... nyummmmm...