27 January 2011

Once Upon a Time

... there was 2 ladies, spending their time together gether. hikhik.. smpi 2 skali entri dlm satu hari ek. akakka.. ekceli entri yg kt bwh ni ai suda kasi taip beberapa ari lps. pastu xsiap, lalu terperuk kt draf la kn. namon ai kasi finis la ini hari. namon begitu, mau gk kasi tempek entri ektibiti mkn2 daku besama kazen smlm sesodah daku kasi segarkn kepala dgn cucian yg besh dari sepupu daku yg tgh berjiwa kacau. hikhik... sabo na kazenku. eberiting gonna be orait lah. insyaAllah.. namun, scara xplan jua terkasi potong jua my hair.. walau soda agak berniat sblm ni untuk kasi putun. hikhik.. ayat berbelit ntah mcm hapa jek ek. lantaklah. ai tgh mood berkecamuk ABC bercampor hadok nih ha. taaaapiiiiii, ai terlopa la mau kasi tembak gmbr ai yg berambut potongan baru sesudah cuci+potong smlm. haihhhh.. idak ngapelah ek. but ai laiklah kasi putun rambut with my kazen ni. walau kali ni rasa mcm ternipis sket. tp akak daku kata nmpk ok je. ai xkesah. janji nmpk olait+kpala pn rasa lebih ringan. BESTTTT!! dr dulu lg mmg potong rmbt ngan dia sejak dia dh terer kasi putun mutun rambut org nih ha. ekeke.. sape2 yg nk try, kasi cari jua pegi kt Lavender Spa & Salon kt Jalan Dusun Muda tu oke. gerenti puas ati lah. kalo xtau ktne, meh kasi tanya sama ai oke. namun for ladies only jua kena kasi bikin appoinment ye.. 

okeh.. jummmmm.. ikot nengok santapan kami kt Noodle Station kt sblh tmpt boling kt dlm KBmall tu ha.

kuey teow ladna (bagi ai, very mcm chinese style. ntah2 mmg dh chinese style kot. ai xtau. ehehe)

dis one ai xtau apakah namanya sbb xtgk jua xdgr time kazen daku ngoder. yg pasti tempura ikan kot+naget ayam+cecah mayonis yg xmuak

kuey teow goreng. ni menu my kazen nyer


kasi close up sket. ngeh ngeh ngeh


oke. sapa ntah yg mkn smpi cmni skali. ish ish..


ni hot choc hazelnut sesuda abis di minum daku. akaka.. for me, agak muak jadinya gegara kombinasi mkn jua minum yg xsesuai.. tp hot choc hazel ni bole thn gk la.


itu ajep al kisah mkn2 kami. lps nemani kazenku daku kasi penohkn stok ubatan yg pelbagai dia nyer, kami pon pulang le.

[pssstttt.. sepanjang tempoh itu, ai straight away dari opis tau. berbaju kurung royal blue kunun songket biasa2 style. perrrgggghhhh!! sopan xhengat. segam ai. tp ai hentam ajolah. akakaka]


2 comments:

MofiDhouse said...

kenapa tiap kali pergi... x ajak kita pun......... T_T

kelipkelipchumel said...

hikhik..sbb tiap kali pegi tu,bila nmpk je mknn,tros lopa sgala benda alah luar lingkungan tmpt mkn2 tu.ekeke..jomm..kite p rmi2..