25 December 2011

Ho.ho.ho.hoooo... holiday..

Assalamualaikum..

YEAYY!! it's holiday. sedang bercuti. bole tahan cuti panjang jgk. sebab ni pertama kali amik cuti direct seminggu. best! so far la. tapi, walaupun tengah bercuti, bersoping bagai, part of my heart still kat KB. sebab my parents tak dapat join skali bersama adikku lagi sorang. dan... sebab beliau masih lagi dalam tahap kesihatan yang kurang menyenangkan. worried. ingatkan mau bikin new entri tentang aktiviti hari ni. tapi, nampak gayanya dah balik nanti la baru bikin. ehehe... hepi holiday to all..


2 comments:

che'pi said...

ho ho ho... bunyi macam si santa bertopi merah.hait.... ohoo... chooti panjang.. patutla tidak kelihatan ditempat tempat kebiasaan... ok.. have a nice long holiday.take care and enjoy ya selves

kelipkelipchumel said...

ho ho hooo.. xprasan pon tajuk entri tu dah gaya santa. ehehe. tenkiu for da wish. bercuti panjang memang hebat lah rasanya.ekeke..