14 July 2010

Pagi --------->>> petang...

Syukurrrr alhamdulillah... murah rezeki yang amat hari ni. dari pagi, sampai la ke petang.. makanan jua mkn xbenti. actually benti gk. tp trasa mcm mmg byk gile ah mkn hari ni.. dh mcm mimang tetiap ari pn mkn byk lah kn. ekeke.. bisa betambah tembam mambam la kalo gini tetiap ari kn.. tp, as usual, rezeki usahlah penah ditolak. i mean, rezeki yg halal oke.. mimang besh lah.. sebelom tu, hari ni gk daku di intebiu utk pengesahan jawatan. YESSHHHH!!! insyaAllah kompem la daku.. yeah yeah... rezeki jua itu. alhamdulillah.. oke. back to da story. pepagi, menu awalnya adalah truffle ke apa nama ntah.. bwhnya kek gulung, atasnya mcm krim or kastad, yg paling atas jeli besama buah2 campor yg kt dlm tin tu ha. mimang beshh.. ni akak2 nursing kasik di pagi hari. temkiu yeee..
inilah ye menu pertama itu.. beshhhh...
ini jua..
biji nangka rebusss... kak Nun bwk..
Okeh. yg kt atas ni lk menu kedua. tp sblm tu daku mkn nasi tumpang. ekeke.. then seterusnya, menu last di petang hari kilija ini, terengggg... buah nangka.. nyum nyummmm... ianya adalah hasil tanaman c'Kamal, my opismate.. pengat nangka smlm pn dia gk yg bwk. moga2 bertambah murah rezeki la ye c'Kamal...
mimang besh oke.. maaanniisssssss... kalo tarok dalam locong bikin itu rumit pn sodap ni.. nyummm nyummmm lagi.. ehehe.. okeh.. itu ajelah kot stakat di petang hari sebelom pulang ni. ehehe... chiowwww... ( sila abaikan kualiti gambo yg idop seberapa itu.. daku kasi tembak guna tepon daku yg manja jua. manjeee keee?? muahaha... )

4 comments:

dialicious said...

alamak bestnye!!truffle kan yg atas tu..lama dh x buat..salu hancur je buat..hahaha

kelipkelipchumel said...

yeup.itu truffle.memang best..ehehe..orait la tu.bole gk buat.yg sy ni xpenah try buat pn.tp kalo tang mkn,mmg terer la.ehehe..

MofiDhouse said...

best best.... nak cikit

kelipkelipchumel said...

mimang best.amik la jemput sket kt gmbr tu.ekeke..